Welkom op mijn blog, leuk dat je even komt kijken. Ik zou het leuk vinden als je mijn volger wordt en een keer een berichtje achterlaat.

zondag 24 november 2013

Embossing heat and/of dry voor ATSC

Hallo allemaal, schrik niet, in 2 dagen tijd een 2e kaartje, want bij ATSC is weer een nieuwe challenge van start gegaan en dit keer met de opdracht, embossing heat and/of dry, eigenlijk dezelfde opdracht als het kaartje van gisteren, jullie begrijpen wel, ik heb hier met heel veel plezier aan gewerkt! Toch dit keer weer gekozen voor een Go-Kreate mal als basis en verder in traditionele kleuren gehouden en het kraft vond ik hier wel mooi bij passen. Ook weer aan de slag geweest met snow-tex.

De kleuren waar Tilda mee ingekleurd is zijn de volgende copics:
Huid: R21- E11- 01- 00- 000
Rode kleur: R59- 46- 29- 27- 24- 22
Haren en mandje: E47- 44- 43- 42- 41
Groene kleur: G99- 94- 21

Jullie weer bedankt voor het langskomen en de reacties blijven super leuk!!!

Groetjes Tinie


met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:



zaterdag 23 november 2013

Magnolia Snow the way Tilda

Hallo allemaal, vandaag plaats ik een kaartje (yes het is me gelukt om het in het vierkant te houden:)) en heb ik speciaal gemaakt voor het TFMC blog, omdat ik Gast Designer mocht zijn, hartstikke leuk natuurlijk en de challenge is dit keer Embossing, jullie begrijpen het wel, dit paste helemaal in mijn straatje, ik werk er heel graag mee. Het papier is van Maja Design en grijs van kleur, al komt de foto bij mij wat blauwig over.........

Deze week heel weinig in blogland geweest, een paar dagen in de lappenmand, maar gisteren heb ik alweer heel wat blogs bezocht  en ik zag dat ik bij Deep Oceaan in de top 3 stond, weer super gaaf!

Tilda is ingekleurd met de copics en daarvoor had ik dit keer niet veel kleuren nodig:
Huid: R21- E 11, 01, 00, 000
Haren: E47, 44, 42, 41
Kleding: C9, 7, 5, 3, 2, 1, 0

Ik wens jullie een heel fijn weekend toe en bedankt voor het langskomen!!!

Groetjes Tinie


met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenge:




maandag 18 november 2013

Magnolia Joyful Tilda

Hallo allemaal, vandaag laat ik jullie een kaartje zien voor het Fashionista Blog en dit keer heeft de challenge als titel Christmas Bling, het lijkt me niet zo moeilijk om daar aan mee te doen, want wat is er mooier, dan lekker veel bling bling op je kerstkaart! Ik heb in de glazen kerstballen en het flesje weer veel parels verwerkt en het ijskristal geeft ook altijd een bling effect.

Tilda heb ik dit keer ingekleurd met de copics:
Huid: R21- E11- 01- 00- 000
Jurkje en muts: R89- 85- 83- 81- 000
Haren en schoenen: E47- 44- 42- 41
Schaduw: W5- 3- 2- 1

Dan zo gaaf, 1 top 3 notering bij tfmc en in de top 5 bij Tilda's Town, het blijft bijzonder hoor!!!

Jullie weer ontzettend bedankt voor het langskomen en voor de super leuke, lieve reacties!!!

Groetjes Tinie


met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:

maandag 11 november 2013

Magnolia Puppy Love Tilda

Hallo allemaal, vandaag plaats ik een kaartje met Puppy Love Tilda, weer ingekleurd met de copics, alhoewel..........ik wil binnenkort toch ook graag eentje maken met de pan pastels.........maar de kerstkaarten moeten ook nog gemaakt worden en allemaal verjaardagen rond deze tijd..........een dag is veel te snel voorbij. Op dit kaartje zien jullie mijn nieuwe kerstboom en die is van het merk Dee's Distinctively en toen ik vorige week eens aan het google was, zag ik tot mijn verbazing, dat het verschil in prijzen heel groot is, het scheelt per stans zo'n  3,55 euro en dat vind ik wel ontzettend veel, daarom plaats ik voor 1 x het bedrijf waar ik ze gekocht heb, het is aguinij. (ik heb geen aandelen). Verder weer heerlijk in de weer geweest met snow-tex en ijskristal.  De schattige wantjes heb ik gekregen, zijn ze niet lief?

Zit me net te bedenken, 11 november, jawel mijn blog bestaat vandaag 3 jaar!!! En wat heb ik toch veel aan het bloggen, heel veel inspiratie opgedaan en zoveel lol aan beleefd, ik stop er nog lang niet mee!!! Iedere dag zie ik wel weer iets nieuws en wat is er in de afgelopen jaren veel bijgekomen, heerlijk!!!

Ik zag net toen ik dit bericht ging plaatsen, dat er een mail van Simply Magnolia was, dat mijn kaart van vorige week bij de reminder is geplaatst. Zie vorige week zondag:)

De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: R21- E11- 01- 00- 000
Haar en schoenen: E47- 44- 43- 42- 41
Pakket: C7- 5- 3- 1
Jurk: B02- 01- 00- 000

Iedereen weer ontzettend bedankt voor het langskomen en voor de gezellige reacties!!!

Groetjes Tinie



met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:


woensdag 6 november 2013

Magnolia Christmas Eve Tilda

Hallo allemaal, dit kaartje heb ik speciaal gemaakt voor het Hobby home blog en daar heb ik deze kaart gisteren al laten zien, maar ik was uitgenodigd om een kaart te maken als GDer voor het Simply Magnolia Blog en die challenge zou zondag online gaan, maar al wat kwam geen challenge, pas maandagnacht en wat zag ik............niet mijn kaart......... ik heb er ook nog geen antwoord op gehad, maar het komt wat blond over, maar bij mij is toch wel: afspraak is afspraak......... je maakt toch wel speciaal voor zo'n blog een kaart toch?

Maar goed, dit kaartje heb ik bewerkt met heel veel snow tex, jammer genoeg komt het op de foto wat gelig over, maar in het echt is het witter. De letters xmas zijn gemaakt met de silicone molds van Martha Stewart en ik ben bang dat op bijna al mijn kerstkaarten de gave belletjes komen te zitten:) ze
zijn te bestellen in de webwinkel van Hanneke.

De volgende copics heb ik gebruikt"
Jurkje E77- 74- 71 -70 (past heel mooi bij bruine tinten, maar ook wel een beetje naar de paarse kleur)
Muts, schort, schoenen: W7 -5- 3- 2- 1
Haren: E47 - 44- 42- 41

Iedereen weer ontzettend bedankt voor het langskomen en voor de super leuke reacties!!!

Groetjes Tinie



met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:
A Creative Romance metaal
Deep Oceaan Challenge winter
Bearly Mine alles mag
Simply Magnolia alles mag
SSSC alles mag
7 kids alles mag

zondag 3 november 2013

Gast Designer Simply Magnolia

Hallo allemaal, vandaag plaats ik dit kaartje voor het simply magnolia blog waar ik als gast designer een kaartje mocht maken en de opdracht luidt: Alles mag! Als basis een mal van go-kreate, die gebruik ik bijna bij al mijn kaarten en verder heb ik het in het bruin/creme gehouden. De stempel van magnolia heeft wel een hele lange naam moet ik zeggen:) The day before xmas stocking Tilda.

De kleuren die ik met de copics heb gebruikt zijn:
haren en jurk: W7-5-3-2-1
Sok en schoenen: E47-44-42-21
Gezicht en huid: R21- E 11- 01-00-000

Iedereen weer super bedankt voor het langskomen en voor de geweldige reacties!!!

Groetjes Tinie


met dit kaartje doe ik mee aan de volgende challenges:


vrijdag 1 november 2013

CAS kaartje voor Magnolia Mania Challenge

Hallo allemaal, vandaag plaats ik mijn laatste kaartje voor het Magnolia Mania Blog en de uitdaging is dit keer, CAS.............de meesten die mij een beetje volgen, weten dat dit totaal niet mijn ding is......
maar bij andere bloggers die ze wel maken, vind ik het altijd super mooi, het idee van het touwtje heb ik van Marijke overgenomen.

Ik verwelkom mijn nieuwe volgers en ik wens iedereen een heerlijk weekend toe, met dit keer hopelijk weinig storm en de reacties...........ik waardeer ze altijd enorm!!!

Groetjes Tinie